لوگو سایت دکتر مهدی کریمی

ثبت سوال پزشکی

برای ارسال سوال میبایست عضو پورتال باشید . در صورتیکه عضو نیستید اینجا کلیک کنید .
قبل از ارسال سوال کلمه کلیدی سوال خود را جستجو کنید . بسیاری از سوالات قبلا پاسخ داده شده است .
برای متن سوالات فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
حداکثر طول مجاز برای متن سوال 500 کاراکتر است .
انتخاب عکس بصورت دلخواه است . در صورت انتخاب عکس ، فایل تصویر طبق مشخصات زیر باشد :
1 – فرمت تصویر فقط JPG و یا GIF
2 – حجم هر تصویر انتخابی کمتر از 300 کیلو بایت باشد .
در صورت ارسال تصاویری که مربوط به متحوی سوال نباشد عضویت شما لغو خواهد شد .


آخرین سوالات پاسخ داده شده

سـوال : سلام آقای دکتر آیا ممکن است صرف شنیدن حرفی ناراحت کننده فردی شصت و هشت ساله دچار سکته قلبی منجر به مرگ شود؟
پاسـخ : سلام و تشکر از مشاوره استرس می تواند باعث افزایش فعالیت سمپاتیک و عاملی برای شروع سکته قلبی و مغزی شود ولی نه در فرد سالم.معمولا شخص دارای سایر موارد زمینه ساز سکته می باشد
سکته

سـوال : سلام آقای دکتر .پسری 17 ساله هستم .ار بچگی ماهیچه ها و استخوان بندی بدنم ضعیف بوده (همچنین قدم 160 هست) و کم خونی هم دارم که باعث خستگی شدید و درد عضلات شده ! چند سال پیش دکتر رفتم و فولیک اسید تجویز کرد که آنچنان تاثیر هم نداشته . در حال حاضر برای رفع خستگی و کمخونی باید چه کار کنم ؟ توی این سن امکانش هست عضلات و استخوان ها رشد داشته باشن ؟
پاسـخ : سلام و تشکر از مشاوره خستگی علل مختلفی دارد جسته کوچک و ظریف علتی برای خستگی نیست توصیه من به شما اول مشخص کردن نوع کم خونی و درمان مناسب .دوم آزمایشات تکمیلی و چک آپ قلبی و در نهایت از همه مهمتر شروع ورزش
استخوان درد

سـوال : با سلام جایی خوندم برای کسی که الکل مصرف کرده باشه مصرف پروپرانولول خطرناکه میخواستم بپرسم تا چند ساعت بعد از مصرف الکل نباید این قرص مصرف کرد
پاسـخ : با سلام الکل می تواند باعث طپش قلب و ایجاد ضربان نا به جا شود که معمولا برای درمان این حالت ما پروپرانولول می دهیم ولی اگر شخص دچار افت فشار خون شده است تا وقتی که فشار خون بالای 100 میلیمتر جیوه نباشد از دادن آن پرهیز شود

سـوال : سلام من پزشک هستم . مادرم 78 ساله قند خون ناشتا 125 ، وزن بالا ، اِدِم تمام بدن مخصوصا پاها ، تنگی نفس هنگام فعالیت ، در حال حاضر داروی لووتیروکسین روزی یک عدد مصرف می کنه ، سمع قلب و ریه نرمال و فشار خونش هم 18 روی 8 . چه دارویی برای کاهش فشار خون توصیه می کنید ؟
پاسـخ : سلام خدمت همکار عزیز.با توجه به سن مادر و دیابت خفیف شروع درمان با ACE INH و یا ARB ارجح می باشد .آملودیپین داروی مناسبی است ولی ادم مادرو تشدید می کند و در صورت نیاز به مصرف می توان همراه دیورتیک خفیف استفاده کرد
خون وزن قلب

سـوال : سلام اقای دکتر میشه بگید ایا نشانه های حمله قلبی موقع حمله به سراغ ادم میاد یا از چند روز قبل ادم اون نشانه ها رو داره باتشکر
پاسـخ : با سلام .بیماری قلبی معمولا همراه علامت می باشد ولی سکته قلبی می تواند به صورت حاد و غیر منتظره باشد ولی اکثر ابا وسایل تشخیصی حال حاضر قابل پیش بینی می باشد

سـوال : با سلام و خسته نباشید ممکن است بفرمایید صحت دارد مصرف اسپرین حتی برای افراد ساام نیز منع مصرف ندارد ایا برای بنده که سابقه بیماری قلبی در خانواده داریم مشکلی دارد. بنده ۳۳ سال دارم. ممنونم
پاسـخ : سلام نیازی به مصرف آسپیرین از این سن نمی باشد اگر سابقه خانوادگی مثبت دارید توصیه به بررسی های دوره ای بر اساس صلاحدید پزشک متخصص و کاهش میزان چربی خون می شود

سـوال : باسلام. الان 30 ساله هستم و خیلی وقته تو ناحیه سینه احساس درد میکنم حتی پشت شانه ام هم یه کم درد دارم البته بعضی وقتا..حالت مور مور شدن.متخصص رفتم گفت افتادگی دریچه دارم و ارثیه.آیا مشکلی دارد؟میتونم همه ورزشها رو انجام بدم؟درحالت کلی خطری دارد؟
پاسـخ : با سلام.افتادگی دریچه بیماری مهمی نیست و می توانید هر ورزشی انجام دهید ولی حتما یک نوبت اکوکاردیوگرافی انجام دهید
سینه درد

سـوال : با عرض سلام دکتر متخصص قلب بعد از بازگشایی استنت بوسیله بالن که در رگ پایه قلب کار گذاشته بود به به غیر از قرصهای پلاویکس – آسپرین – کارودیلول – نیتروگلسرین رهش – قرص نیزوپرد 5 برای بنده تجویز نموده است بخاطر عوارض خیلی زیاد این قرص لطفا اینجانب را راهنمایی بفرماییدکه آیا طبق دستور پزشک روز یک عدد از آنرا میل نمیم یا خیر و این قرص در روند بهبودی بیماری من چه نقشی دارد. از لطف شما ممنونم بلحاظ راهنمایی
پاسـخ : سلام و عذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی.قرص نیزوپرد 5 کورتون می باشد و در بیماران قلبی مناسب نیست من نمی دانم با چه علتی این دارو شروع شده.حتما با دکترتون مشورت کنید
قلب

سـوال : با سلام .سپاس از پاسخ و راهنمایی خوب شما. ببخشید دوباره سؤال طرح میکنم و مزاحم وقت گران بهای شما می شوم. یکی از نکاتی که در آخرین معاینات 17 سال قبل انجام شد این بوده که با افزایش سن ، باعث افتادگی دریچه میترال می شود ؛ این موضوع درست است؟ آیا این اقدام فقط در مراکز پزشکی تهران انجام می شود؟ من ساکن مازندران-بابل هستم. آیا این اقدام باید فوری انجام شود و یا می توانم چند سال آینده ؟ من آموزگار هستم و تنها وقت آزاد من در تابستان می باشد. با تشکر نکات خوب و مفید و آرزوی سلامتی شما
پاسـخ : سلام بهتر است در شهر تهران انجام شود چون بر اساس اندازه سوراخ نیاز device می باشد که شرکت برای مرکز می فرستد.عوارضی مهمتر از افتادگی دریچه دارد

سـوال : سلام آقای دکتر .ممنونم از راهنماییتون .میشه دارویی بهم معرفی کنید ک تپش قلبم کمتر بشه و همینطور استرس بعضی وقتا زود عصبانی میشم .نمیدونم چیکار کنم.ممنون میشم اگر قرصی هست بهم معرفی کنید ک تهیه کنم . خیلی ممنونم ازتون
پاسـخ : سلام با تشکر از شما قرص پروپرانولول 10 تهیه کنید تا روزی 2 بار می تونید مصرف فرمایید
استرس عصبانی

سـوال : باسلام.سپاس از پاسخ شما. vsd را پزشکان تصمیم داشتند در سن 18 سالگی ببندد ولی به دلیل رفتن به دانشگاه و ادامه تحصیل خودم تمایلی به انجام این کار نداشتم. تا سه سال قبل مشکلی نداشتم و ورزش هم انجام می دادم ولی در طی این سال ها این درد ها آزارم می دهد. به نظر شما آیا vsd می توتند رفته رفته مشکلی جدی ایجاد کند ؟ احساس سنگینی شدیدی در قفسه سینه ام دارم . گاهی ضربان قلبم حتی هنگام نشستن به صورتی کوبنده احساس می کنم به صورتی انگار مرا تکان می دهد. سپاس
پاسـخ : حتما مراجعه مجدد كنيد،vsd بايد بسته شود وگرنه در آينده دچار نارسايي قلب و افزايش فشار ريوي مي شويد كه غير قابل برگشت است،درمان به صورت جراحي يا بستن از طريق device مي باشد
ورزش درد سینه

سـوال : سلام آقای دکتر .روز بخیر .من تپش قلب شدید دارم طوری ک موقع خواب صداشو میشنوم و حتی در حالت طبیعی هم تپش قلب دارم.فعالیت بدنم ک زیاد میشه بیشتر میشه تپش قلبم و حتی موقعی که سر کار میرم .ممنون میشم راهنماییم کنید .با تشکر
پاسـخ : با سلام .اگر طپش قلب شما در بیشتر اوقات با شما همراهه باید هم بررسی آزمایشگاهی و هم معاینه شوید ولی معمولا علل مهمی نداره و با مصرف دارو بر طرف می شود
قلب خواب

سـوال : باسلام.خانمی 31 ساله ام. بیماری مادرزادی vsd دارم. مدتی است احساس درد در ناحیه قفسه سینه ، سمت چپ دارم . به همراه تنگی و گرفتگی شدید در ناحیه انتهایی و درونی قفسه سینه. احساس خفگی ، تنگی نفس ، سرگیجه و ضعف . آیا این درد ارتباطی با vsd دارد ؟ به این درد اهمیّت دهم ؟ از قبل این درد گاهی بر روی بدنم کبودی هایی میبینم . سردرد و سیاهی رفتن چشم هم با شروع این درد دارم که با سرگیجه همراه است . سپاس از شما با آرزوی سلامتی
پاسـخ : سلام و با تشکر از مشاوره .درد شما چندان مهم نیست ولی سایر علایم می تواند به خاطر vsdباشد.چرا vsd شما را نبستن؟
درد سینه ضعف

سـوال : سلام, خسته نباشید من ۲۴سالمه, به هرویین اعتیاد داشتم, بعد ترک واستفاده متادون به مدت ۲ماه, الان یک هفته است که متادون راهم کنار گذاشتم, تنها مشکلی که دارم فشارم مخصوصا صبح که از خواب بیدار میشم به ۱۷.۵ تا ۹ میرسه وحالت تهوع و… میگیرم,میخواستم بدونم از چه قرصی برای فشار بالا استفاده باید کرد, ممنون
پاسـخ : با سلام.خوشحالم که موفق به ترک شدید.جای نگرانی نیست ولی اگر فشارتون واقعا بالا میره حتما توسط پزشک متخصص برای شروع رژیم و دارو ویزیت شوید.خداوند نگهدارت
اعتیاد خواب تهوع

سـوال : سلام. وقت بخیر. مدتیه قلبم درد میگیره و به شدت میسوزه و این درد اوایل کم بود اما الان دردش رو هم جلوی سینه هم و هم پشت سینه ام دقیقا روبروی قلبم دردش حس میشه و تازگی ها حس میکنم دست چپم مقداری سنگین شده و با برداشتن اشیاء با دو دست ،دست چپم و قلبم درد میگیره.گاهی اوقات حس میکنم یک شی نوک تیز تو قلبم فرو میره و گاهی حس میکنم انگار داخل قلبم چکه میکنه(مثل عرق که از پیشانی سرازیر میشه).در حالت عادی ناگهانی قلبم تند تند میزنه،شمردم،حدود28 تا35 بار در15 ثانیه میزنه و کمی عرق میکنم اما بعد از کمی استراحت عادی میشه. پیش پزشک هم هنوز نرفتم. ممنون میشم راهنماییم کنید.
پاسـخ : با سلام.جای نگرانی نیست ولی برای این که آسوده خاطر شوید حتما توسط متخصص یک بار ویزیت شوید
درد سینه عرق

سـوال : با سلام و ممنون از پاسختون تعویض دریچه نداشتم و نوع عملtcpcبوده است داروی دیگری مصرف نمیکنم و pt ,inrبه ترتیب حدودا 2 و 17تا 20 است ممنون
پاسـخ : علایمی که ذکر میفرمایید می تواند به علت افت فشارخون باشه.به نظر نمی آید به خاطر عمل باشه ولی در صورت تداوم و یا تشدید علایم به پزشکتون اطلاع دهید

سـوال : سلام آقای دکتر شده تا حالا فردی فشار خونش بالا باشه و درحالی که فرد سالم سالم باشه از لحاظ بالینی و کم ین هم باشه جوان باشه و هیچ دلیل پزشکی برای فشار خونش پیدا نشه ؟ میدونم فشار خون اولیه بیشتر از ۹۵ درصد بیماران را شامل میشه و لی کسی که سابقه ارثی نداره چطور؟
پاسـخ : سلام و با تشکر از مشاوره.بله.برای فشار خون اگر واقعا بالا باشد و بیمار جوانتر از 35 سال علتهای ثانویه غیر از ارث مطرح می باشد که با چند عدد آزمایش خون ساده می توان بررسی کرد
فشار خون

سـوال : سلام همسر من یک ماه پیش آنژیو پلاست کرده بعد از آن اکثرا فشار خونش 14 به بالا بود که اول لوزار را نصف صبح و شب مصرف می کرد دکتر قرصها را تغییر داد که در حال حاضر لوزار یکی و یکی شب و نصف متورال را صبح و شب مصرف میکند .که دو سه روزی خوب بود ولی دوباره فشارش 14 شده. علتش چی میتونه باشه آیا باز باید قرصهاش عوض بشه؟ ممنون میشم اگر جواب بدید
پاسـخ : سلام و با تشکر از مشاوره .داروها خوب هستند و اگر در حد 140 روی 90 باشد نیاز به اضافه کردن دارو نمی باشدولی اگر بالاتر باشد به جای لوزار داروهای موثرتری می توان جایگزین کرد
همسر

سـوال : با سلام آقای دکتر بنده ۲۰ سالمه و پسر هستم حدود ۴ ماه پیش یک عدد قرص کلومیفن سیترات مصرف کردم برای افزایش تستوسترون که بعد ۲روز بعد فشارخونم بالا رفت و۱۴۰به بالا رفت و دکتربرام کلی آزمایش سونوگرافی اکو انجام داد که همه سالم بود فقط قرص پروپرانو۱۰نوشت .برای تست فشار پیش دکتررفتم گفت فشار خونت بالاست خودت حس نمیکنی حال هیچ دلیلی برای بالا بودن فشارخون پیدا نکردگفت شاید از استرس مطب باشه و هولتر مونیتورینگ فشار نوشت؟ آقای دکتر بنظرشما ازداروی مصرف شده میتونه باشه چون سابقه ارثی هم درخانواده ندارم نمک هم کم مصرف میکنم سیگارنمیکشم وزنم کمه پیاده روی هم میکنم ولی موندم چرا اینطوری شدم؟
پاسـخ : با سلام و تشکر از مشاور.فشار خون شما به علت داروی مصرفی نیست.اگر در مطب بالاست و در منزل نرمال می تواند فشا خون ناشی از بودن در محیطهای درمانی باشددر صورت ادامه مشکل مدارک و آزمایشاتتونو با متخصص مجدد بررسی فرمایید.
سونوگرافی استرس نمک

سـوال : باعرض سلام وخسته نباشید..جوانی24ساله هستم وزنم پاین52kgازمایش خون گرفتم دکترگفت کم خونی..تالاسمی مینور دارید وراه درمان هم ندارد ارثی هست..ایا راهی هست که مشکل کم خونیم حل بشه با تشکر
پاسـخ : سلام وبا تشکر از مشاوره.تالاسمی مینور یک صفت است نه یک بیماری.روزی یک قرص فولیک اسید 1 میلی گرم مصرف کنید.تستهای قبل ازدواج را به دقت انجام دهید.
خون

سـوال : ببخشید دکتر من یه سوال دیگه هم دارم.همزمان با مصرف قرص پروپرانول تنگی نفس هم گرفتم همش باید نفس عمیق بکشم و خمیازه هم زیاد میکشم.میشه علتش رو بگید و اینکه چکار کنم که خوب بشم چون خیلی داره اذیتم میکنه
پاسـخ : مصرف این دارو در کسانی که بیماری آسم دارند ممنوع می باشد و بهتر است از نظر ریوی توسط متخصص بررسی شوید.ولی به نظر نمی آید علایم شما ریوی باشد

سـوال : با سلام و خسته نباشید پسری 25 ساله هستم، دیروز به مرکز اهدا خون مراجعه کردم ولی مسئول مربوطه به سختی رگ هایم را پیدا کرد، حتی بعد از پیدا کردن رگ ها نمی توانست خون بگیرد، به من گفتن مشکل بسته شدن رگ های خونم می باشد.هر دو دست امتحان کردن ولی هر دو دست رگم بعد گذشت دو ثانیه بسته می شد و خون جریان پیدا نمی کرد. در پایان هم انصراف زدن برای من. ناگفته نماند که دارو فقط سیتریزین برای آلرژی فصلی مصرف می کنم. می خواهم بدانم که مشکل از کجاست؟ من دفعه سوم بود که خون می دادم و سری قبل که 16 فروردین بود این مشکل نداشتم و توانستم خون بدم. لطفا علت مشکل را برای اینجانب توضیح دهید. با تشکر
پاسـخ : سلام و با تشکر از مشاوره .نازک بودن رگها مهم نیست .در صورت نبض و فشار خون مناسب نیاز به یررسی نمی باشد.مصرف مایعات و ویتامین س را افزایش دهید
خون دارو

سـوال : سلام خسته نباشید ، آقای دکتر من دختر 23 ساله مجرد هستم قبلا از شما مشاوره گرفته بودم ، مشکل من این بود که دو ماهی میشه احساس سنگینی رو قفسه سینم دارم ، پیشنهاد شما این بود که قرص پروپرانولول 10 استفاده کنم خواستم بدونم مشکلی پیش نمیاد از این قرص استفاده کنم در ضمن چند روزی میشه که درد تو استخوان بازوی دست چپم احساس میکنم از طرفی خواستم بدونم فیزیوتراپی برای درد من خوبه یا نه؟ خواهشا نحوه مصرف قرص رو هم بگین ، ممنون از لطف شما
پاسـخ : سلام .یک عدد صبح یک عدد شب مصرف کنید اگر بررسی نشدید یک نوبت اکوکاردیوگرافی انجام دهید
مشاوره ماهی درد

سـوال : سلام آقای دکتر با عرض معذرت من سوالام زیاد شد ، خواستم بدونم علائمی که من دارم میتونه مربوط به افتادگی دریچه میترال باشه ؟ آخه خواهرم چند وقت پیش اکو داشتن و تشخیص دکتر افتادگی دریچه میترال بوده ، ممنون از زحمات شما
پاسـخ : بله می تواند .افتادگی دریچه مهم نیست ولی حتما یک بار اکو بشید

سـوال : سلام من پسری 22 ساله هستم.2سال عمل کردم (شنت گذاشتم).قرص پروپافنن و کاردول و وارفارین و سیلدنافیل برام تجویز کردن.الان دو ماه چون پروپافنن گیر نماید نخوردم و همچنین برای تنظیم خونم گفتن نباید وارفارین بخوری.اون دوتا قرصو هم نمیخورم خودم.الان یک هفته است قلبم بعضی وقتا شروع میکنه با سرعت زیاد میزنه بعد خوب میشه سه بار اینجور شدم.میخواستم دلیلشو بدونم.ممنون.سپاس گذارم
پاسـخ : سلام و با تشکر از مشاوره.قطع مصرف پروپافنون و کارودیلول باعث شروع طپش قلب می شود و خطرناک می باشد.داروی سیلدنافیل باعث کاهش فشار ریوی می شود.حتما مصرف دارو ها را مجدد شروع فرمایید و به دکترتون در اولین فرصت مراجعه فرمایید

سـوال : سلام خسته نباشید.من 28 سالمه حدود دو ماه پیش دردی در ناحیه قلب حس کردم.بعداز مراجعه به پزشک و گرفتن نوار قلب و اکو گفتن افتادگی دریچه میترال و کمی نارسایی دریچه میترال دارم بهم قرص پروپرانول دادن.میخوام بدونم بیماریم خطرناکه? خوب میشه یا تا اخر عمر میمونه? بدتر هم میشه? اگه بخوام باردار بشم خطرناکه و مشکلی پیش میاد? تا کی این قرص و باید بخورم?
پاسـخ : پاسخ داده شده
قلب بارداری

سـوال : سلام خسته نباشید.من 28 سالمه حدود دو ماه پیش دردی در ناحیه قلب حس کردم.بعداز مراجعه به پزشک و گرفتن نوار قلب و اکو گفتن افتادگی دریچه میترال و کمی نارسایی دریچه میترال دارم بهم قرص پروپرانول دادن.میخوام بدونم بیماریم خطرناکه? خوب میشه یا تا اخر عمر میمونه? بدتر هم میشه? اگه بخوام باردار بشم خطرناکه و مشکلی پیش میاد? تا کی این قرص و باید بخورم?
پاسـخ : با سلام و تشکر .بیماری شما نگران کننده نمی باشد فقط باید تحت نظر باشید.مصرف دارو در بسیاری از بیماران الزامی نمی باشد.بارداری برای شما خطرناک نیست.معمولا بیماری پیشرفت نمی کند ولی جواب اکو شما را اگر مشاهده کنم بهتر می تونم راهنمایی کنم
قلب بارداری

سـوال : با سلام دختری 19 ساله هستم که 8 سال پیش عمل قلب بااز انجام دادم و وارفارین مصرف میکنم الآن گاهی بدون اینکه شرایط خاصی باشد احساس میکنم توی سرم خالی میشه و میخوام بیهوش بشم دست وپام میلرزه و تپش قلب مبگیرم اما بعد چند دقیقه خوب میشم لطفا راهنمایی کنید
پاسـخ : با سلام و تشکر از مشاوره,لطفا نوع عمل جراحی؟آیا عمل تعویض دریچه نیز داشته اید؟اگر داروی دیگری مصرف می فرمایید لطفا ذکر کنید؟آیا میزان pt ,inrشما تحت کنترل می باشد؟
قلب

سـوال : سلام شرمنده متوجه منظورتون نشدم.الان با خوردن قرص نوروسک و لوزارو الپروزلام فشارشون تنظیمه ولی باز دکترپرازوسین و هیدروکرتیازید اضافه کردن.بنظرتون شروع به خوردن قرصای جدید بکنن؟
پاسـخ : هدف ما در درمان فشار خون حفظ فشار پايين ١٤٠/٩٠ در افراد عادي و در افراد ديابتي پايين ١٣٠/٨٥ مي باشد،در صورتي كه فشارشون كنترل باشد نياز به اضافه كردن داروي جديد نمي باشد ولي احتمالا فشار خون ايشان كه تويط همكار محترم ويزيت شده اند كنترل نبوده كه دارو اضافه كردند

سـوال : با سلام. من پسر 25 سالم هست. سالی یکبار سمت چپ بدنم درد میگیره و چند روز بعد خودش خوب میشه. یک بار رفتم و متخصص قلب بهم پروپرانولول داد. آیا لازم هست برم متخصص قلب چکآپ انجام دهم؟ مثل نوار قلب؟ چربی خون هم ندارم ممنون
پاسـخ : با سلام و تشكر ،علامتي كه ذكر ميفرماييد مطرح كننده بيماري قلبي نمي باشد ولي توصيه مي كنم در صورت تكرار درد در همان دوران كه درد داريد به متخصص مراجعه كنيد و يك بارتحت بررسي قراربگيريد
درد قلب چربی خون

 

تماس با ماتماس با ما